Monique Westenberg woest na grove beschuldiging: "Klacht ingediend"
LHX

Tijdens een uitje naar het kinderpretpark Toverland gingen Monique Westenberg en een vriendin een Turkse pizza eten. Daar liep het helemaal mis.

Monique Westenberg liet, omdat zij op de kinderen wilde passen, haar vriendin de pizza's afhalen bij de kassa. Zij vriendin kreeg echter de verkeerde bestelling mee: twee pizza's met vlees, terwijl Monique een vegetarische had besteld.

Een paar minuten laten werd er alsnog een vegetarische pizza naar haar tafel gebracht. Moniques vriendin was inmiddels al aan één van de andere pizza's begonnen.

Op Instagram krijgt Monique de kritiek van iemand van het personeel dat ze er moeilijk over deed om haar eten te betalen, maar volgens haar is daar niks van aan. "Mijn vriendin is netjes met je meegelopen en heeft de pizza die zij heeft gegeten afgerekend", reageert ze. "De andere nam je terug."

"Niet zo snugger dat je je op deze manier uitlaat op mijn Instagram", voegt ze er nog aan toe. "Inmiddels heb ik een officiële klacht ingediend bij Toverland over deze actie van jou met bijgevoegde pinbetalingen van mijn bestelling en de door jou verkeerd meegegeven pizza."

Meer nieuws

Meer nieuws

.