Monique Westenberg in tranen door André Hazes: "Heeft hij nooit eerder gedaan"
COS
Monique Westenberg in tranen door André Hazes: "Heeft hij nooit eerder gedaan"
Foto: Instagram @andrehazes

Vanaf 20 oktober kunnen we bij Videoland terecht voor de documentaireserie over André Hazes. We krijgen de zanger en zijn omgeving eerlijker dan ooit te zien.

André Hazes was al een tijd bezig met een documentaire over zijn leven, toen het helemaal misliep. Zijn drank- en drugsverslaving namen ongekende proporties aan. André én zijn geliefden zagen dat het niet langer zo verder kon.

In een nieuwe trailer van de documentairereeks, komt ook Andrés ex-verloofde Monique Westenberg aan het woord. "Ik zag dat hij met drugs op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft hij nooit eerder gedaan, nooit", klinkt het emotioneel.

We zien ook Rachel Hazes. "Dat hij mij wel is gaan bellen van, mama, ik heb hulp nodig", vertelt ze. "Toen kwam ik tot het besef dat dit leven mij en mijn dierbaren kapotmaakt", zegt André zelf. "Ik schaam me gewoon voor mezelf, als ik dit zie."

André trok zich terug uit de spotlights om aan zijn verslavingen te werken, maar wilde de documentaire wel afmaken. "Maar onder één voorwaarde... Alles en iedereen moet eerlijk zijn. Alle maskers moeten af."

https://www.instagram.com/reel/Cj0AIp5ooeh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.