Monique Westenberg neemt drastisch besluit over Dré: "Belachelijk dat hun zoontje hier weer onder moet lijden"
COS
Monique Westenberg neemt drastisch besluit over Dré: "Belachelijk dat hun zoontje hier weer onder moet lijden"
Foto: Instagram @andréhazes

Monique Westenberg en André Hazes werkten zich vorig jaar in de nesten door hun zoontje van school te houden voor een vakantie. Ze zullen binnenkort verantwoording moeten afleggen bij de rechter.

Afgelopen week stuurde Monique Westenberg haar zoontje naar school met traktaties. Niet voor zijn verjaardag, want die is pas in oktober. Na wat speurwerk is Yvonne Coldeweijer erachter gekomen dat Monique kleine Dré van zijn school heeft weggehaald.

"Ze is zo pissed op school dat ze geen toestemming hadden gekregen om met mini Dré op vakantie te gaan en nu dus voor de rechter moeten verschijnen, dat ze mini Dré daar heeft weggehaald en naar een andere school doet. Puur omdat Monique haar egootje is geraakt."

"Belachelijk dat hun zoontje hier weer onder moet lijden", vindt Yvonne. "Hij is al een keer van klas gewisseld en nu weer uit zijn vertrouwde omgeving van school gehaald."

"Thuis heeft ie soms een vader, soms weken niet. Arm kind. Alles wat hij nodig heeft is een stabiele situatie. De spion is ook erg bezorgd. Waarom denken deze ouders alleen maar aan zichzelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.