Monique Westenberg laat op "hysterische" wijze van zich horen na terugkeer van reis met André Hazes
COS
Monique Westenberg laat op "hysterische" wijze van zich horen na terugkeer van reis met André Hazes
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg verraste één maand geleden vriend en vijand toen ze vertelde met haar zoontje naar Amerika te trekken. Ze zouden er samen tijd doorbrengen met André Hazes, als gezin.

"Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn", schreef Monique Westenberg een maand geleden op Instagram. "Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!"

Wanneer het gezin zou terugkeren en op welke manier, was voor velen een vraagteken, maar niet voor Yvonne Coldeweijer. Zij voorspelde al dat Monique en co rond Bevrijdingsdag zouden terugkeren. En hoe? Als koppel. Volgens Yvonne zijn André Hazes en Monique weer samen en plannen ze om nog voor het jaareinde te trouwen.

Het klopt alvast dat Monique terugkeerde op Bevrijdingsdag. Bij thuiskomst werd ze opgewacht door haar twee trouwe viervoeters: Gioia en Frenkie. "Mooiste reden om weer thuis te komen! Ja, ik weet het, ik klink hysterisch, maar dat herken je vast als hondenmama?", schrijft Monique bij erg enthousiaste beelden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.