Monique Westenberg krijgt kritische reactie over zoontje Dré en reageert meteen

door: COS
Monique Westenberg en Dré in Amerika
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg en haar zoontje Dré zijn terug in Nederland. Ze hebben een maand in Amerika doorgebracht met André Hazes.

Begin april kondigde Monique Westenberg aan dat ze met haar zoontje het vliegtuig naar Amerika zou opstappen. Een maand later zijn ze weer thuis. Op sociale media klinkt er kritiek.

"Vindt nou helemaal niemand hier het raar dat ze een kind een maand van school halen om op vakantie te gaan? Sommige ouders kunnen hun kind niet eens één dag eerder vrij krijgen", reageert een volger.

"Ik snap je. Ook wij kunnen dat niet 'zomaar' doen", legt Monique uit. "Als eigen ondernemer(s) mag je een aanvraag doen om buiten de vakanties weg te gaan. Dit mag tot een max aantal dagen. Daarna was het april/meivakantie."

Yvonne Coldeweijer verslikt zich haast in het woord 'ondernemers'. "Die regel geldt voor mensen die keihard werken en inkomsten mislopen als ze tijdens schoolvakanties gaan. André en Monique hebben dit jaar beiden nog geen dag gewerkt", zegt Yvonne op Instagram Stories.

Monique Westenberg krijgt kritiek
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne