Monique Westenberg heeft genoeg van kritiek over André Hazes en haalt scherp uit
COS
Monique Westenberg heeft genoeg van kritiek over André Hazes en haalt scherp uit
Foto: Instagram @andrehazes

Een nieuwe verzoening lijkt in de maak voor Monique Westenberg en André Hazes. Ze zijn samen in Amerika om alles uit te zoeken.

De afgelopen maanden zocht André Hazes vaak de rust op in de Verenigde Staten. Monique Westenberg en hun zoontje Dré zijn nu ook de Atlantische Oceaan overgestoken. "Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn", schreef Monique onlangs op Instagram.

Monique lijkt zo de deur van een nieuwe verzoening weer op een kier te zetten. Dat leek ze de afgelopen weken volgens veel volgers ook al te doen. André werd immers veel vaker bij Monique gespot dan maanden eerder het geval was.

Op reacties over een verzoening reageerde Monique onlangs nog scherp op sociale media. "Dus wanneer jij iemand in huis laat, woon je meteen samen? Daar zit nogal een verschilletje in", beet Monique volgens Weekend van zich af.

"Vader en zoon vinden het heel fijn om samen tijd door te brengen. Samen vrij en onbevangen iets leuks doen zit er in zijn geval in Nederland niet meer in tegenwoordig", aldus Monique Westenberg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.