Monique Westenberg heeft emotionele boodschap na onthullingen over André Hazes: "Kap er nou eens mee"
LHX
Monique Westenberg heeft emotionele boodschap na onthullingen over André Hazes: "Kap er nou eens mee"
Foto: Instagram @moniquenoell

In zijn nieuwe docureeks praat André Hazes uitgebreid over zijn verslavingen aan onder meer drank en drugs. Ook zijn ex Monique Westenberg komt uitgebreid aan het woord.

In de docu vertelt Monique Westenberg hoeveel pijn Andrés verslavingen en hun relatiebreuk haar hebben gedaan. Ook na de première wil ze nog iets kwijt in haar Instagramverhaal.

Ze vertelt dat net als André ook haar broer kampte met verslavingen. Hij is nu vier jaar nuchter. "Ik ben ontzettend trots op deze twee belangrijke mannen in mijn leven", schrijft ze.

Ze wil benadrukken hoe lastig het afkickproces is, en in het bijzonder de terugkeer naar de 'boze wereld' achteraf. "Als zus en als partner was het vaak zwaar, kan ik je vertellen. Ik ben blij dat het nu allemaal naar buiten is, zodat erover gesproken kan worden."

De vele berichtjes van steun en herkenning die ze heeft gekregen hebben haar nog maar eens doen beseffen dat het gras niet groener is aan de andere kant. "Kap nou eens met het oordelen over anderen, kap met die ego's voorop te stellen", raadt ze dan ook iedereen aan. "Omarm die struggles en wees lief voor elkaar!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.