Monique Westenberg heeft een boodschap voor André Hazes na aankondiging comeback
COS
Monique Westenberg heeft een boodschap voor André Hazes na aankondiging comeback
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes is terug van weggeweest. De zanger heeft met een bericht op Instagram zijn documentaire 'Crossroads' en zijn comeback bij 'Holland Zingt Hazes' aangekondigd.

"Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven", klonk het in het bericht van André Hazes op Instagram. "Ik ben professionele hulp gaan zoeken." Verder zegt hij "cold turkey" te zijn gestopt met het "slopen" van zijn lichaam. "En ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte."

André kan op heel veel steun rekenen van fans, collega's en vrienden. Zo laten Gerard Joling, Wesley Sneijder, Viktor Verhulst en Anouk hartjes achter. "Welcome back", klinkt het dan weer bij Regi Penxten en Belle Perez. "Ik heb je zooooo gemist m'n lieve vriend!", schrijft Samantha Steenwijk.

Ook Monique Westenberg laat een reactie achter. "Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt. Voor jezelf en onze kleine man! Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen door de dalen… je zult de weg wel vinden!", schrijft Monique.

https://www.instagram.com/p/ChkT24ko1XK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.