Monique Westenberg erg hard voor André Hazes: "Wilde aardappelmesje in zijn voorhoofd steken"
LHX
Monique Westenberg erg hard voor André Hazes: "Wilde aardappelmesje in zijn voorhoofd steken"
Foto: Instagram @moniquenoell

In de nieuwe docureeks op Videoland komen we te weten hoe hard André Hazes geworsteld heeft met zijn verslavingen. Ook zijn ex Monique Westenberg komt aan het woord.

Monique Westenberg vertelt over de impact die de verslavingen van André Hazes hadden op hun privéleven. "Bij ons moest hij zijn lege bierblikjes naast de sofa opruimen, en zijn kind in bad en bed stoppen, maar op den duur lukte hem dat niet meer", getuigt ze.

Hij was steeds op pad met zijn vrienden en was voortdurend aan het feesten. "Toch bleef ik, want André is de liefde van mijn leven", klinkt het.

Toen hij haar in maart 2021 uiteindelijk verliet voor Sarah van Soelen, was dat dan ook een zware klap voor haar. "Ik haatte hem, zóveel pijn had ik", zegt ze. "Het aardappelschilmesje dat ik in mijn handen had om groenten te snijden, wilde ik af en toe in zijn voorhoofd steken."

Intussen hebben de twee zich met elkaar verzoend, maar toch is het voor Monique duidelijk: een relatie met hem wil ze niet meer. Voor haar is er te veel gebeurd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.