Monique Westenberg erg emotioneel: "Hart brak in oneindig veel stukjes"
COS
Monique Westenberg erg emotioneel: "Hart brak in oneindig veel stukjes"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg en kleine Dré moeten André Hazes nog even missen. De zanger is wat langer in de Verenigde Staten gebleven voor een boys trip.

Monique Westenberg en haar zoontje zijn thuis in het gezelschap van hun trouwe viervoeters. Vandaag is het een bijzondere dag. Dat vertelde ze hond Frenkie vanochtend. "9 mei, de dag dat mijn meisje, Dunya, vijf jaar geleden naar de andere kant ging. Op die dag brak mijn hart in oneindig veel stukjes."

"Door dat verlies kwam er na een aantal jaar toch weer ruimte voor een andere hond. En dat is hij, mijn mooie jongen! Iedere dag vertel ik hem hoe dankbaar ik ben dat hij ons gekozen heeft en al die stukjes weer heeft gelijmd. Hij is de allerliefste voor ons en zijn 'zus' Gioia."

"Mijn hart zal weer breken door verlies, maar ook dan zal het weer gelijmd worden. Want zonder honden is voor mij geen leven. Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.