Monique Westenberg blikt terug op overlijden dat haar diep getroffen heeft: “Pas nu snap ik wat ze voor mij betekende”
PMN
Monique Westenberg blikt terug op overlijden dat haar diep getroffen heeft: “Pas nu snap ik wat ze voor mij betekende”
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg staat vandaag stil bij een overlijden. Ze doet dat op haar Instagram.

Monique blikt terug op het overlijden van haar hond Dunya. Een overlijden dat haar nog steeds diep raakt.

“Op deze dag werd zij geboren en dat veranderde mijn leven. Ik woonde net op mezelf en kreeg om me heen te horen ‘waar begin je aan!’ Want een hond nemen is een hele grote verantwoordelijkheid.” 

“Ik geloof er in dat mens en dier elkaar kiezen. Dunya spiegelde mij. Niet alleen de grote verantwoordelijkheid aangaan en het voelen wat onvoorwaardelijke liefde is, maar het gaat dieper.” 

“Onze honden spiegelen ons, ze laten door hun karakter en houding zien wat wij zelf nog hebben op te lossen, hebben te veranderen en wat we nog moeten helen. Als wij dat bij onszelf aanpakken, doen we dat ook voor hun.” 

“Beide zielen groeien hierdoor. Dunya was mijn start. Pas nu, jaren later snap ik wat zij allemaal betekend heeft voor mij naast de liefde die ik voor haar voel. Door haar overlijden is Frenkie bij mij gekomen en ook hij heeft mij iets moois te leren en zo help ik ook hem.” 

“Gioia is het allergrootste voorbeeld voor mij van spiegeling en heling. Door de afgelopen drie jaar zelfreflectie te zijn aangegaan, veel oude trauma’s te hebben aangepakt en bewust ben gaan worden van mijn zielsmissie, is er zo’n andere energie ontstaan in en om mij heen waardoor zij ook is veranderd.” 

“Rust in haar hoofdje en een veel blijere hond. Mijn zorgen zijn niet meer haar zorgen! Deze reis begon bij mijn eerste meisje en dat is ook de reden dat ik nooit meer een huis zonder hond wil, want zonder hond is voor mij geen thuis! Ik mis je!” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.