Meilandjes liggen stevig onder vuur: “Martien Meiland heeft helemaal niets met dat gepeupel”

door: PMN
Martien Meiland
Afbeelding bron: Photonews

De Meilandjes liggen onder vuur door hun nieuw programma ‘Chateau Bijstand’ op SBS6. De familie doet alsof ze een maand in de bijstand leven.

Showbizzwatcher Rob Goossens van RTL Boulevard vindt het programma erg ongepast en de kritiek van de kijkers is ook niet mals. “Het ergste is dat de zenderbazen dat hadden kunnen zien aankomen. Martien heeft immers helemaal niets met het gepeupel”, citeert ‘Mediacourant’ Rob bij ‘Veronica Superguide’.

“Zijn fortuin dankt hij aan zijn populariteit bij de gewone man, maar het is niet de bedoeling dat die te dicht in de buurt komt.”

“Hij is bereid om zijn huidige woning in Noordwijk, die precies nul privacy biedt, met verlies te verkopen. Bij hun nieuwe huis heeft hij het beter voor mekaar, want dat heeft een fors hek.”

“Als het ook een slotgracht had gehad, dan had hij er ongetwijfeld krokodillen en piranha’s ingegooid. Zolang superfans Anja en Mandy uit Helmond, die alle afleveringen van Chateau Meiland al vijf keer hebben gezien, maar niet te dicht in de buurt kunnen komen.”