Maxime Meiland zwanger van derde kindje? Fans is wat opgevallen
COS
Maxime Meiland zwanger van derde kindje? Fans is wat opgevallen
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stappen deze zomer in het huwelijksbootje. Het koppel verloofde zich op Valentijnsdag.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer leerden elkaar kennen tijdens opnames van 'Chateau Meiland'. Het werd snel erg serieus en in september van 2021 mochten Maxime en Leroy hun eerste dochtertje samen verwelkomen: Vivé, een zusje voor Maximes dochter Claire.

Maxime maakte er het afgelopen jaar geen geheim van nóg één kindje te willen. "Dat zou ik wel heel erg leuk vinden", vertelde ze onlangs nog aan Robbert Rodenburg. Wanneer? "As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij", klonk het.

Maxime vertelde ook dat ze het wel leuk zou vinden als de leeftijd van haar kindjes dicht bij elkaar ligt. Volgens fans van de 'Chateau Meiland'-ster zou die wens weleens kunnen uitkomen.

Op een filmpje van Shownieuws is volgers wat opgevallen. "Ik heb het idee dat ze pril zwanger is. Ze straalt", laat een fan weten. "Zwanger? Ze lijkt wat voller in het gezicht", is nog iemand opgevallen. Krijgen Vivé en Claire dit jaar nog een broertje of zusje?

https://www.instagram.com/reel/CgbgiDxo6BI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.