Maxime Meiland schokt iedereen met onthulling over Montana's ex Dirk: "Hij wou abortus"

door: COS
Familie Meiland met partners
Afbeelding bron: Instagram @martienmeiland

Na Martien Meiland en Erica Meiland heeft nu ook Maxime Meiland een biografie. Die kreeg de naam 'Maxime - Misbruikt, Ontspoord En Nu... Gelukkig!'.

In haar biografie heeft Maxime Meiland het onder meer over haar bekende familieleden. Ook Dirk Hoogstraten, Maximes ex-schoonbroer, komt ter sprake in het boek. En dat is niet op de meest fraaie manier.

Zo blijkt dat Dirk Maxime had geadviseerd om abortus te plegen toen ze zwanger bleek te zijn van dochtertje Claire. "Terwijl ik al lang besloten had om de baby te houden, bleef hij maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen", citeert Shownieuws Maxime in het boek.

Volgens Dirk zou Maxime haar leven weggooien als ze haar baby'tje zou houden. "Ik moest me altijd verdedigen tegenover hem. Elke keer begon hij er weer over", aldus Maxime.

Uiteindelijk bleek Dirk een erg goede oom. Hij kreeg de afgelopen jaren een erg mooie band met Claira. Toch zal Maxime het nooit vergeten. "Het zal altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, want ik onthoud alles."