Maxime Meiland moet ingrijpen na aankoop van peperdure villa en moet het verkopen
COS
Maxime Meiland moet ingrijpen na aankoop van peperdure villa en moet het verkopen
Foto: SBS Belgium - Play4

Maxime Meiland genoot vorige week met haar familie van vakantie op Tenerife. Ze hadden een drukke opnameperiode van 'Chateau Meiland' achter de rug.

Maxime Meiland en haar echtgenoot Leroy Molkenboer deden monden openvallen toen het prijskaartje van hun nieuwe woning bekend raakte. De 'Chateau Meiland'-ster telde maar liefst 2,2 miljoen euro neer voor de woning.

Veel mensen vroegen zich af hoe ze zich dat op 27-jarige leeftijd kon veroorloven. "Net als ieder ander kan ik geen huis kopen dat ik niet kan betalen. Dan zou de bank mij nooit een hypotheek geven, want dan kan ik de maandlasten niet ophoesten", reageert Maxime in Privé.

Maxime lost flink af op de hypotheek. Ze heeft dan ook besloten dat ze haar dure hybride Jeep gaat verkopen. "Die auto is zo ontzettend zwaar, die kost per maand heel veel geld", bedenkt Maxime zich.

Niet alleen de verzekering kostte haar stukken van mensen, ook het speciale alarmsysteem. "Ik krijg een hybride Mini Copper. Hybride omdat ik veel kleine stukjes rijd in het dorp, dat doe ik dan elektrisch", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.