Maxime Meiland krijgt bijzonder harde kritiek te slikken: "Verknoei het niet verder"
COS
Maxime Meiland krijgt bijzonder harde kritiek te slikken: "Verknoei het niet verder"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland zien we elke week in het zevende seizoen van 'Chateau Meiland'. Fans zullen blij zijn om te horen dat er ook al een achtste seizoen aangekondigd is.

Maxime Meiland, de jongste dochter van Erika Renkema en Martien Meiland, is erg actief op sociale media. We zien vaak haar dochters Vivé en Claire, maar we krijgen ook vaak Maxime zelf te zien. Een recente foto van de blondine heeft veel reacties uitgelokt.

"Wat zie je er beeldig uit", lezen we. En: "Je bent superknap!" Toch klinkt er ook veel kritiek op Maxime. "Mooie foto, maar duidelijk geretoucheerd", klinkt het. "Haar eraf en botox weg", adviseert iemand. "Ik herken je bijna niet. Puur ben je een plaatje..." En: "Niet natuurlijk."

"Max, je ziet er nog mooi uit, maar verkloot niet te veel aan jezelf. Stop daarmee! Je bent al zo anders dan één jaar geleden door botox enzovoort", vindt een volger. "Stop ermee. Je was van nature mooi. Je straalde. Verknoei het niet verder. Blijf wie je bent en was, dat was mooi."

"Als je te veel doet, moet je straks nog een nieuw paspoort aanvragen", grapt een volger nog. "Jammer... Ook alweer haar lippen laten doen. Zonde hoor."

https://www.instagram.com/p/CksZfxpM8KE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.