Maxime Meiland kan het zelf niet geloven bij uiterst schattig filmpje van dochter Vivé
COS

Leroy Molkenboer ging onlangs op één knie voor Maxime Meiland. Het koppel mocht in september hun eerste kindje samen verwelkomen.

Maxime Meiland heeft uit een stukgelopen relatie al een dochtertje: Claire. Het was nu haar bedoeling om zich eerst te settelen met Leroy, te trouwen en vervolgens aan kindjes beginnen met hem, maar plots was daar Vivé al.

Op sociale media krijgen we vaak erg schattige beelden te zien van Maximes dochters. Ook vandaag. "Onze lieve meiden in outfits van Villa Vito (de kinderkledinglijn van Maxime, red.). Wat is Vivé al groot, hè?!", klinkt het vol ongeloof bij Maxime.

"Wat een schatje, zeg! Om op te vreten", klinkt het in de reacties. "Vivé is juist nog heerlijk mini! Ik vind Claire zo groot al!", merkt iemand op. "Twee schattige mooie meisjes", reageert een andere fan. "Nog even en ze loopt", stelt iemand. "Wat een dropje. Ze lijkt zo op haar grote zus."

Dat Vivé op Claire lijkt, daar zijn verschillende volgers het mee eens. Toch vertoont Vivé volgens veel fans van de Meilandjes ook met andere familieleden zoals Montana en haar overgrootmoeder. "Sprekend papa", klinkt het dan weer bij andere volgers.

https://www.instagram.com/p/CcUtZJ8MTsY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.