Maxime Meiland heeft erg groot nieuws: "Ik kan het nog niet bevatten"
COS
Maxime Meiland heeft erg groot nieuws: "Ik kan het nog niet bevatten"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland en haar gezin zien we binnenkort weer in nieuwe afleveringen van 'Chateau Meiland'. De opnames van het achtste seizoen zijn al een tijdje aan de gang.

In het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' staan er een heleboel veranderingen op til. Zo is Montana Meiland opnieuw single en neemt ze haar nieuwe woning flink onder handen. Ook Erica Meiland en Martien Meiland steken de handen uit de mouwen in hun gloednieuwe pension 'Code Rosé'.

Ook voor Maxime Meiland belooft er dit jaar het een en ander te veranderen. Maxime en haar gezin gaan namelijk opnieuw verhuizen. Ze blijven in hun geliefde Noordwijk, maar Leroy en Maxime kochten hun droomhuis voor een slordige 2,3 miljoen euro.

Deze week vond een bijzonder moment plaats. Maxime en Leroy hebben de akte ondertekend. "Ons droomhuis! Ik kan het nog niet bevatten. De meiden met hun voetjes in het gras, voor de open haard in de winter, net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig", aldus Maxime.

https://www.instagram.com/p/Coc-Muzs_lu/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.