Maxime Meiland haalt uit naar 'Chateau Meiland'-kijkers
COS

De familie Meiland zien we elke maandag op SBS6 in het zevende seizoen van 'Chateau Meiland'. Het achtste seizoen werd recent ook al aangekondigd.

In 'Chateau Meiland' zien we naast Erica en Martien Meiland ook Maxime Meiland en haar gezin. Maximes kersverse echtgenoot Leroy Molkenboer kreeg het onlangs hard te verduren na een passage in het programma.

Leroy was samen met Maxime en de kinderen onderweg naar Frankrijk toen hij heel kwaad werd en begon te schelden in de auto. Dat gebeurde nadat ze de lunch voor onderweg thuis waren vergeten.

Maxime heeft een uitgesproken mening over de kritiek die volgde op Leroys scheldpartij. "Ja, belachelijk", zegt ze in Weekend. Als Maxime het gescheld op tv ziet, denkt ze soms ook 'wat erg'. Anderzijds vindt ze het ook normaal.

"Ik denk dat iedereen wel eventjes het k-woord of weet ik het wat zou uitspreken als je je klaargemaakte broodjes bent vergeten terwijl je nog zo'n enorme rit moet maken. Dus tja. Ik vond het zielig voor Lee", aldus Maxime Meiland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.