Maxime Meiland deelt prachtige opnames van haar huwelijk met Leroy Molkenboer
COS
Maxime Meiland deelt prachtige opnames van haar huwelijk met Leroy Molkenboer
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland beleefde op zaterdag 30 juli een dag uit een sprookje. Ze stapte in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer.

"Beter laat dan nooit", schreef Maxime Meiland een dag na haar huwelijksdag bij enkele mooie foto's van haar huwelijksdag. We zien Leroy Molkenboer in een lichtblauw kostuum en Maxime in haar ceremoniejurk en feestjurk. Wat later deelt de 'Chateau Meiland'-ster ook een prachtige video van het huwelijk.

"Jullie zijn prachtig samen. Jullie vullen elkaar aan, zijn open en direct en dat in combinatie met jullie twee prachtige dochters en een flinke dosis humor kan alleen maar leiden tot een prachtig lang en gelukkig huwelijk", horen we terwijl de mooie beelden van het huwelijk passeren.

We zien Erica Meiland haar dochter naar het altaar begeleiden en Martien Meiland een traantje wegpinken. Ook Maxime en Leroy krijgen het moeilijk tijdens de ceremonie. Opvallend is dat we Maxime niet één of twee jurken zien dragen, maar minstens vier.

Zo is er de baljurk van de ceremonie, een strapless jurk die ze tijdens het fotomoment en het feest lijkt te dragen, maar ook een traditionele jurk met pofmouwen - dat zou zomaar eens Erica's jurk kunnen zijn - en aan het einde van het filmpje draagt Maxime een andere strapless jurk.

https://www.instagram.com/tv/Cgt2OBllubJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.