Maxime Meiland deelt fantastische beelden van dochters Claire en Vivé
COS
Maxime Meiland deelt fantastische beelden van dochters Claire en Vivé
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland geniet nog steeds na van afgelopen weekend. Ze stapte op 30 juli in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer.

Intussen genieten Maxime Meiland en mini-Meilandjes Claire en Vivé verder van de zomer en van quality time met elkaar. Daar zorgt de 'Chateau Meiland'-ster voor met haar bakfiets. Claire en Vivé hebben het duidelijk enorm naar hun zin met mama.

"Lieve zusjes", klinkt in de reacties onder een filmpje van Maximes dochtertjes. "Schitterend! Mooi gezinnetje. Wat een rijkdom, Maxime", lezen we nog. "Oh, wat groeit dat grut toch altijd hard!" En: "Te lief dit."

Maximes volgers merken hoe lief Claire is voor haar zusje met haar arm om haar heen. "Zo leuk om te zien hoe gek Claire op Vivé is", klinkt het. "Hoe lief is Claire voor haar zusje." En: "Wat een lieverdje is Claire voor haar zusje."

Enkele volgers waarschuwen Maxime wel. Haar jurk zou zomaar tussen de spaken kunnen komen te zitten. "Met alle gevolgen van dien." Ook gordels voor de meisjes raden verschillende volgers Maxime aan.

https://www.instagram.com/reel/Cg4SDYVF9J-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.