Maxime Meiland blaast iedereen omver met prachtige foto's: "Wat zie jij er goed uit!"
COS
Maxime Meiland blaast iedereen omver met prachtige foto's: "Wat zie jij er goed uit!"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft opvallende foto's gedeeld op Instagram. Het contrast met hoe we haar in 'Chateau Bijstand' zien is enorm groot.

Maxime Meiland staat in de Beamonde. Daarvoor werd een 'Icons'-fotoshoot georganiseerd. "Eindelijk mag ik deze waanzinnige shoot met jullie delen!", schrijft ze op Instagram. "Met dank aan het gezellige team!"

Woensdag deelde Maxime al een voorproefje van de shoot. Een dag later plaatst ze een filmpje waarin we al haar looks te zien krijgen. Maxime toont zich van haar meest glamoureuze kant en ontpopt zich tot een waar model.

"Ik dacht eerst, wie is dit, maar dat ben jij. Heel mooi, maar het mooiste is, dat je met en zonder make-up in de picture durft te staan!", laat iemand weten. "Prachtig! Jouw gezicht en uitstraling hebben iets wat in elk tijdbeeld perfect past."

De gelijkenissen met enkele iconische vrouwen is treffend. "Brigitte Bardot en Audrey Hepburn, eat your heart out", reageert een andere fan. "Wauw! Niet normaal, zo mooi", lezen we nog. "Wat zie je er goed uit, zeg!" En: "Meid, je bent een echt fotomodel. Prachtige foto's."

https://www.instagram.com/p/CcAQwPSMC_n/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CcCm_qWliPb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.