Martien Meiland in tranen door dochter Maxime Meiland
COS

De Meilandjes zijn weer een biografie rijker. Na Martien Meiland en Erica Meiland is nu ook de biografie over Maxime Meiland verschenen.

Donderdag werd de biografie van Maxime Meiland voorgesteld: 'Maxime - Misbruikt, Ontspoord En Nu... Gelukkig'. In het boek verteld Maxime onder meer over de traumatische gebeurtenissen in haar leven. Zo werd ze als jong meisje verkracht.

Op de boekvoorstelling werd Maxime natuurlijk bijgestaan door het hele gezin. Met echtgenoot Leroy, dochter Claire en Vivé, zus Montana Meiland en ouders Erica Meiland en Martien Meiland stond Maxime sterk. Martien kreeg het wel even erg moeilijk.

"Ik ben heel trots op haar. Ik ben natuurlijk enorm blij dat zij een keerzijde heeft gekregen in haar leven, toen ze Leroy ontmoette", vertelt Martien aan RTL Boulevard. "En dat ze samen met Clairetje en hem een heel leuk lief gezin nu heeft met Vivé erbij."

"Daar ben ik natuurlijk heel blij mee", zegt Martien doorheen zijn tranen. "Ik ben blij dat het allemaal goed is gekomen", besluit hij. Omwille van de heftige getuigenissen heeft Martien het tweede deel van het boek nog niet kunnen lezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.