Martien Meiland en familie krijgen confronterend nieuws te horen: "Even op de rem"
COS

Enkele maanden geleden klonken de geruchten dat 'Chateau Meiland' van de buis zou verdwijnen. Fans van de Meilandjes maakten zich zorgen, andere konden juichen van geluk.

De familie Meiland is al enkele jaren alomtegenwoordig op SBS 6. Zo was er recent nog 'Chateau Bijstand'. Maar door het tijdelijke verdwijnen van 'Vandaag Inside' werd ook 'Chateau Meiland' weer heruitgezonden.

Die bleken een kijkcijferdrama te zijn. De herhalingen bleken maar zo'n 200 duizend kijkers naar de zender te trekken. "Ik denk dat ze even op de rem moeten trappen en dan na de zomer even rustig moeten terugkeren", citeert Mediacourant journalist Jordi Versteegden.

Maandag haalden de Meilandjes nog 1 miljoen kijkers met de laatste aflevering van 'Chateau Bijstand'. Toch merkt de journalist op dat de populariteit van de familie wat aan het zakken is.

"Er zijn toch wel echt steeds meer geluiden van mensen die zeggen: 'Trap maar even op de rem, doe het even wat rustiger aan.' Dat is ook wel tekenend voor die herhalingen die te zien waren", aldus de journalist bij Telegraaf TV.

Meer nieuws

Meer nieuws

.