Martien Meiland en co in de problemen? "Kan best wel pittiger worden dan ze nu denken"
COS

De familie Meiland kreeg onlangs slecht nieuws. Net voor ze hun pension 'Code Rosé' zouden gaan openen, werden de Meilandjes teruggefloten door de gemeente.

'Code Rosé' bleek niet over de juiste vergunningen te beschikken. Op het pand van het pension zit namelijk een woonbestemming. Er is toestemming om er een pension te runnen, maar dan moet de uitbater er wel zelf wonen.

Terwijl de Meilandjes toch de juiste vergunning proberen krijgen, slaapt Martien Meiland momenteel op een stretcher in het pension. Dat ze de regels op die manier proberen te omzeilen, valt niet in goede aarde.

"De gemeente Noordwijk, waar Erica in de gemeenteraad zit, maakt zich enorm zorgen over de betaalbaarheid en beschikbaarheid van woningen", citeert Mediacourant Rob Goossens bij RTL Boulevard.

"Ik kan me niet voorstellen dat de gemeente dan denkt: nou, prima zo", zegt Rob. "Ik denk dat het best wel pittiger kan worden dan ze nu denken. Als ze uiteindelijk een beheerder vinden die er écht gaat wonen, dan kan het alsnog."

Meer nieuws

Meer nieuws

.