Martien en Erica Meiland hebben wat aan te kondigen: "We hebben heel leuk nieuws!"
COS
Martien en Erica Meiland hebben wat aan te kondigen: "We hebben heel leuk nieuws!"
Foto: Play5

Op het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' is het nog even wachten. De opnames zouden binnenkort wel van start gaan.

In het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' zouden we onder meer de verhuizing binnen Noordwijk en het huwelijk van Maxime Meiland te zien krijgen. Fans van de familie Meiland hoeven niet te wachten tot het nieuwe seizoen verschijnt om de Meilandjes aan het werk te zien.

Op Instagram hebben Martien Meiland en Erica Meiland namelijk wat te vertellen. "Nou, lieve mensen, we hebben heel leuk nieuws. Wij gaan namelijk een podcast doen. Dat is helemaal hip, een podcast. Het gaat alleen maar over positiviteit en het gaat heten 'Wat goed'", zegt Martien.

"Positiviteit? Met jou?", vraagt Erica zich spottend af. "Ja, positiviteit, met mij. En we hebben elke week een speciale gast. Deze week is het Britt Dekker", zegt Martien. "Je kan het elke vrijdag zien vanaf 16.00 uur op kijk.nl en je kan het beluisteren op Juke", geeft Erica de nodige praktische info. 

"Allemaal kijken" is de boodschap van de Meilandjes. Het wordt naar eigen zeggen "hartstikke leuk". Fans zijn alvast heel blij met het nieuws. Ook Julie Vermeire gaat zeker luisteren: "Wat goeeeed", reageert ze. "Superleuk, wij gaan kijken", reageert nog een fan. "Nu al zin in!"

https://www.instagram.com/tv/Ce5ZKwJDx8h/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.