Mariska Bauer openhartig na herseninfarct: "Dat hoeft ook niet meer"
COS
Mariska Bauer openhartig na herseninfarct: "Dat hoeft ook niet meer"
Foto: Instagram @fransbauer

Het jaar 2022 begon niet op een plezierige manier voor de immer vrolijke Frans Bauer. Zijn vrouw Mariska Bauer werd slachtoffer van een herseninfarct.

Mariska Bauer zal de dag van het herseninfarct nooit vergeten. Ze wou thuis wegrijden, maar belde eerst nog iemand. Toen ze haar naam wou zeggen, kwam het er naar eigen zeggen "raar" uit.

"Ik ging terug naar binnen en zei tegen Frans en de jongens dat ik me niet zo lekker voelde", citeert RTL Boulevard Mariska in VROUW Magazine. "Ik had het gevoel dat ik een dikke tong had. Praten ging, maar het kostte me meer moeite."

Bij de dokter werd er eerst gedacht aan een allergische reactie. Maar een dag later bleek er toch wat anders aan de hand. "De volgende ochtend werd een MRI-scan gemaakt waarop ze zagen dat ik een herseninfarct had gehad, een afsluiting door een bloedpropje."

Intussen gaat het weer beter met Mariska, maar de vraag is of ze ooit nog de oude wordt. Daarover hebben ze pas binnen enkele maanden een beter beeld. "Maar dertig ballen hooghouden hoeft ook niet meer", aldus Mariska.

Meer nieuws

Meer nieuws

.