Marco Borsato over beschuldigingen: 'Ben er op nare manier ingeluisd"
COS
Marco Borsato over beschuldigingen: 'Ben er op nare manier ingeluisd"
Foto: Eén

Marco Borsato ligt al enkele maanden onder vuur na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. De zanger heeft zich volledig teruggetrokken uit de spotlights.

Volgens een goede vriend van Marco Borsato gaat het niet goed met de zanger. In de afgelopen maanden lijkt hij tien jaar ouder te zijn geworden. Ook maakt hij een gelaten indruk met een matte oogopslag en toenemende grijze haren.

"Marco is getekend door zorgen", zegt de goede vriend in Privé. "De onzekerheid over wat hem staat te wachten, knaagt dag en nacht aan hem. Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen."

Marco zou het vreselijk vinden dat niemand nog geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties. Wanneer er over hem gesproken of geschreven wordt, gaat het alleen maar over de schandalen.

"Over de aanranding, waarvan hij wordt beschuldigd en waarnaar Justitie nu een onderzoek heeft ingesteld, zwijgt hij liever. Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt", aldus de insider in Privé.

Meer nieuws

Meer nieuws

.