Marco Borsato opnieuw in nauwe schoentjes: "Hij had het mij beloofd"
COS
Marco Borsato opnieuw in nauwe schoentjes: "Hij had het mij beloofd"
Foto: Eén

Marco Borsato kreeg onlangs goed nieuws. Hij wordt niet vervolgd voor vermeend grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'.

Marco Borsato komt nu wel weer in opspraak na een getuigenis van oud-deelneemster Babette van Vugt (bekend van '1 op een miljoen' met Metejoor, red.). Babette nam in 2012 én in 2015 deel aan 'The Voice of Holland'.

In 2012 haalde Babette de liveshows met haar coach Marco. Drie jaar later kreeg ze telefoon van hem: of ze niet terug wou meedoen. Ze twijfelde, maar besloot na een positief advies van haar management toch opnieuw een poging te wagen.

In een gesprek met Marco zou er gezegd geweest zijn dat ze sowieso de finale zou halen. "Hij beloofde mij de finale. Toen dacht ik: als dit de deal is, dan doe ik het gewoon", citeert RTL Boulevard Babette in de YouTube-reeks 'En dan?'.

Uiteindelijk ging ze er in de battles al uit; Marco koos voor de andere kandidaat. "De grond zakte onder mijn voeten weg", zegt ze. "Er is me gewoon zoveel onrecht aangedaan. Ik voelde me echt heel vernederd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.