Marco Borsato laat plots van zich horen met verrassend nieuws over partner van dochter Jada Borsato
COS
Marco Borsato laat plots van zich horen met verrassend nieuws over partner van dochter Jada Borsato
Foto: Instagram @leontineborsato

Marco Borsato leeft al anderhalf jaar uit de spotlights. Er loopt nog steeds een onderzoek rond grensoverschrijdend gedrag tegen de zanger.

Eerder dit jaar was er goed nieuws voor Marco Borsato. In het schandaal rond 'The Voice' werden beschuldigingen tegenover de zanger geseponeerd wegens te weinig bewijsmateriaal. De aangifte die eind 2021 door een jongedame werd gedaan, wordt nog steeds onderzocht.

Marco trok zich terug uit de schijnwerpers en ook op sociale media is het al anderhalf jaar stil. Al laat de zanger af en toe wel van zich horen. Meestal heeft dat te maken met zijn kinderen. Zo bracht oudste zoon Luca Borsato het afgelopen jaar eigen muziek uit. Via zijn kanaal zorgde Marco voor extra promotie.

Nu doet hij hetzelfde, maar voor zijn schoonzoon. "Onze zeer talentvolle schoonzoon Roeland Beelen komt binnenkort uit met dit prachtige nummer, 'Dream Of Me'. Pre-saven jullie 'm alvast!", schrijft Marco op Instagram Stories. Leontine Ruiters deelde een gelijkaardig bericht op haar profiel.

Marco Borsato over vriend van Jada Borsato
Instagram @borsato

Roeland deed in 2012 mee aan 'The Voice Kids' en belandde in het team van Marco. Zo leerde hij Jada Borsato kennen. Toen ze amper 12 was kregen ze een relatie. Al die jaren later is er van kalverliefde geen sprake meer. In oktober zullen Jada en Roeland vieren dat ze negen jaar samen zijn!

Meer nieuws

Meer nieuws

.