Marco Borsato duikt nog eens op: 'Op deze opvallende plek werd hij gespot'
COS
Marco Borsato duikt nog eens op: 'Op deze opvallende plek werd hij gespot'
Foto: Eén

Marco Borsato werd enkele maanden geleden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. De zaak wordt nog volop onderzocht.

Marco Borsato reageerde nog kort op de aangifte die tegen hem werd gedaan, maar verdween vervolgens uit de schijnwerpers. Sindsdien zien we hem eigenlijk weinig of niet opduiken in het straatbeeld.

Nu weten we wel waar Marco zich op dit moment bevindt. En dat door een spion van Yvonne Coldeweijer. Die kwam de zanger namelijk tegen op vakantie. Niet op een typische zomerse bestemming, maar in Edinburgh.

Marco is samen met zijn jongste zoon Senna op citytrip in de hoofdstad van Schotland. Op een foto die de spion met Yvonne deelde, zien we hoe Marco en Senna even de weg kwijt lijken te zijn.

De foto komt er op hetzelfde moment als het statement van Luca Borsato. Daarin zegt hij zich niet langer te willen verschuilen "omdat dat nou eenmaal 'het beste voor de huidige situatie is'."

Luca zal binnenkort zijn muziek met de wereld delen. Plannen die opgeschort werden toen het schandaal rond Marco aan het licht kwam. Op de steun van zus Jada Borsato en moeder Leontine Ruiters kan Luca alvast rekenen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.