"Marco Borsato blijft altijd in mijn hart, het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon"
COS
"Marco Borsato blijft altijd in mijn hart, het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon"
Foto: Eén

Marco Borsato wacht in spanning af wat het verdict zal zijn na het onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag. Eén jaar geleden werd een aangifte gedaan van zedenfeiten.

Marco Borsato leefde het afgelopen jaar uit de spotlights. Natuurlijk heeft hij veel contact met zijn kinderen en ex Leontine Ruiters, maar ook verschillende (bekende) vrienden horen hem geregeld. Eentje daarvan is zangeres Trijntje Oosterhuis.

Trijntje en Marco namen eerder duetten als 'Wereld Zonder Jou' en 'Ik Zou Het Zo Weer Overdoen' op. Ze hebben nu af en toe contact via appjes. Dat vertelde de zangeres donderdag in het radioprogramma 'Gijs 2.4' op NPO Radio 2.

"Het is gewoon een moeilijke tijd", citeert RTL Boulevard Trijntje. "Marco blijft altijd in mijn hart. Het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon." Volgens Trijntje heeft Marco rust en tijd voor zichzelf nodig.

"Ik gun hem gewoon het beste. Ik hoop dat we hier allemaal beter uitkomen, uit deze nare toestanden", zegt ze. De zangeres benadrukt wel: "Ik vind dat als mensen iets vreselijks gedaan hebben, ze daarvoor op de blaren moeten zitten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.