"Luca Borsato moet afscheid nemen van de naam Borsato"
COS
"Luca Borsato moet afscheid nemen van de naam Borsato"
Foto: Instagram @leontineborsato

Luca Borsato brengt op 15 juli zijn debuutsingle 'Private Party' uit. Hij treedt zo in de muzikale voetsporen van vader Marco Borsato.

Luca Borsato zag door het schandaal rond zijn vader verschillende muziekplannen in het water vallen. Nu besluit hij toch als onafhankelijke artiest naar buiten te treden. Dat doet hij wel met zijn volledige naam 'Luca Borsato'. Een fout, vindt Henny Huisman.

"Hij moet afscheid nemen van de naam Borsato", zegt Henny in Story. "Hij kan dan beter de naam van zijn moeder aannemen", merkt de Soundmisshow-presentator op. Al zou Luca ook enkel met zijn voornaam kunnen optreden. "Een fantastische artiestennaam: kort en krachtig."

Zonder 'Borsato' zal Luca natuurlijk door velen nog steeds herkend worden als 'de zoon van'. Maar als hij goede muziek uitbrengt, kan hij volgens Henny verder komen als 'Luca' dan als 'Luca Borsato".

"Kinderen van bekende voetballers weten dat ook. Als ze goed spelen, hebben ze het talent van hun vader. Spelen ze slecht, dan is die bekende naam een last. Luca zal hetzelfde ondervinden", aldus Henny Huisman.

Meer nieuws

Meer nieuws

.