Leontine Ruiters wil plots iets opvallends kwijt over Marco Borsato: "Er zal een moment komen"
LHX
Leontine Ruiters wil plots iets opvallends kwijt over Marco Borsato: "Er zal een moment komen"
Foto: Instagram @borsato

De afgelopen winter was ontzettend zwaar voor Leontine Ruiters. Toen het nieuws over Marco Borsato's grensoverschrijdende gedrag was uitgekomen, zette ze een punt achter hun relatie.

Momenteel gaat het best goed met Leontine Ruiters, maar tijdens en na de heisa rond Marco Borsato was dat niet het geval. "Ik kom ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was", vertelt ze in Nouveau.

"Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken", heeft ze gemerkt. Uiteindelijk heeft ze zich er dan toch door gesleept, en dat is naar eigen zeggen dankzij het vertrouwen in Marco.

"Wij staan allemaal achter Marco", laat ze weten. Ze moet toegeven dat ze het wel moeilijk vindt om over hem te praten, aangezien hij dat zelf helemaal niet doen. "Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen", weet ze.

Haar grootste wens voor de toekomst is dat de rust terugkeert in haar gezin. "Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.