Leontine Ruiters neemt drastisch besluit over haar relatie met John Huiberts
COS
Leontine Ruiters neemt drastisch besluit over haar relatie met John Huiberts
Foto: Instagram @leontineborsato

Leontine Ruiters was jarenlang getrouwd met Marco Borsato. In 2020 gingen ze na overspel van Marco al eens uit elkaar, maar het kwam tot een verzoening.

Een jaar na de breuk kon Marco Borsato vertellen dat hij en Leontine Ruiters weer voorzichtig samen waren. Enkele maanden later kwam het echter tot een definitieve breuk toen Marco beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag.

Leontine bleef enige tijd single, maar vond onlangs toch opnieuw de liefde. Het was Yvonne Coldeweijer die verklapte dat Leontine samen was met multimiljonair John Huiberts. Niet veel later werd de relatie bevestigd door een dolgelukkige Leontine.

Leontine en haar nieuwe vriend verschenen zelfs al kussend op de cover van een Nederlands weekblad. Het ging duidelijk heel snel voor het koppel. Nu lijkt Leontine toch een drastisch besluit te hebben genomen.

Leontine liet zich niet meer fotograferen met John en laat zich ook niet meer uit over de relatie. Het lijkt er dus op dat Leontine de relatie liever in de privésfeer houdt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.