Leontine Ruiters hard aangepakt: "Je bent geen achttien!"
COS
Leontine Ruiters hard aangepakt: "Je bent geen achttien!"
Foto: Instagram @leontineborsato

Leontine Ruiters is opnieuw verliefd en iedereen mag het weten. De ex van Marco Borsato heeft de liefde gevonden bij multimiljonair John Huiberts.

Leontine Ruiters en John Huiberts bevestigden eerder deze maand hun prille relatie. Even leek het alsof ze het rustig aan deden, maar beelden die deze week op de cover van Story verschenen, lijken het tegendeel te bevestigen. Leontine en John zien we hand in hand, lachend, maar ook kussend.

"Ze loopt wel hard van stapel, vind ik", zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in de podcast 'Strikt Privé'. "Die meneer was onlangs met z'n vrouw en kinderen op datzelfde eiland. Dat was vlak voordat Leontine een bevriende fotograaf naar het eiland liet komen om het nieuwe geluk vast te leggen."

"Ik kan me voorstellen dat Leontine het van de daken wil schreeuwen, want het is een leuke aantrekkelijke man en ook nog eens een heel goeie partij, maar je bent geen 18. Dan lijkt me toch wel dat je er heel erg te koop mee wil lopen om te tonen: ik heb heel zware tijden gehad, nu mag iedereen zien dat het weer goed gaat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.