Leontine Borsato beleeft erg moeilijke dag: "Maak er daarboven een feestje van"
COS
Leontine Borsato beleeft erg moeilijke dag: "Maak er daarboven een feestje van"
Foto: Instagram @leontineborsato

De maand mei is de favoriete maand van Leontine Borsato. De grijze winter is voorbij en de zon laat zich zien. Toch is er voor Leontine ook een droevige kant aan de maand mei.

De maand mei is de maand waarin Leontine Borsato haar beide ouders verloor. Haar vader overleed op 9 mei 1996 en haar moeder vijf jaar geleden, op 19 mei 2017. "Mama werd op 24 mei, op haar verjaardag, begraven en dat was eigenlijk heel bijzonder", schrijft Leontine op Instagram.

"Tuurlijk was er veel verdriet maar vooral ook heel veel dankbaarheid", herinnert Leontine zich. "We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd. We hebben haar lievelingslied 'Hava Naglia' gezongen, de kleinkinderen hebben om haar kist heen gedanst zoals zij altijd met hen om de tafel deed toen ze klein waren."

"We hebben prachtige verhalen gedeeld, sommige grappig, andere emotioneel en uiteindelijk hebben we samen met alle aanwezigen op haar leven geproost. Met natuurlijk op de kist een hart van prachtige pioenrozen... Lieve Mama, gefeliciteerd, maak er daarboven met Papa een feestje van."

https://www.instagram.com/p/Cd7osUqIlwn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.