Klaasje Meijer verrast met uitspraak over vertrek bij K3: "Heeft meegespeeld in mijn afweging"
COS
Klaasje Meijer verrast met uitspraak over vertrek bij K3: "Heeft meegespeeld in mijn afweging"
Foto: Play4

Op maandag 15 augustus zien we Klaasje Meijer in 'Waarheid, Durven of Doen'. In het VTM-programma vertelt de Nederlandse waarom ze besloot om te vertrekken bij K3.

"Ze zeggen altijd 'je speelt jezelf, ook in films en series binnen K3, maar het is een uitvergrote versie van jezelf'. Maar toch, aan het begin van zo'n opnameperiode, dan heb ik gewoon een rolomschrijving. Dan staat er gewoon: Klaasje is naïef, grappig, ze doet gekke dingen", zegt Klaasje Meijer.

"Dat is wel iets wat natuurlijk heeft meegespeeld in mijn afweging. Ik wil gewoon aan mijn volwassen leven beginnen en ik wil niet meer alleen als dat plaatje gezien worden, maar mezelf echt kunnen zijn", legt ze uit.

Het is niet zo dat Klaasje geen K3'tje had willen zijn. "Ik had het zeker weer gedaan. Zeker", benadrukt ze. "Ik denk gewoon dat je je als mens ontwikkelt en verandert."

"Ik voelde dat ik ouder werd en misschien in m'n hoofd ouder dan dat mensen me zagen. Ik voelde aan alles dat ik toe was aan een volgende stap en dat voelt nu ook als de juiste keuze", aldus Klaasje Meijer.

'Waarheid, Durven of Doen', van maandag tot donderdag om 20.30 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.