Klaasje Meijer neemt duidelijk standpunt in over haar relatie met Max van Geest

door: COS
Klaasje Meijer en Max van Geest
Afbeelding bron: Instagram @klaasje_meijer

Klaasje Meijer was maandag 15 augustus te zien op VTM. Het ex-K3'tje beleefde een gezellige avond tijdens 'Waarheid, Durven of Durven'.

Klaasje Meijer, Kadèr Gürbüz, Jaouad Alloul en Wim Ballieu hebben het tijdens de avond over de meest uiteenlopende dingen. Ook het onderwerp monogamie komt ter sprake. Daarover heeft Klaasje een bijzondere mening te delen.

"Ik ben al acht jaar samen met m'n vriend (Max van Geest, red.). Ik heb daarvoor nooit een vaste relatie met iemand anders gehad", vertelt Klaasje aan het gezelschap. "Wij hebben wel een monogame relatie, maar dat betekent niet dat ik volledig in monogamie geloof."

"Want ik geloof wel dat je je aangetrokken kunt voelen tot iemand anders. En dat je echt ook gevoelens voor iemand anders kunt krijgen. Alleen, het is dan vervolgens de keuze of je er iets mee doet of niet", besluit het voormalige K3'tje.

Klaasje en Max hadden al een relatie toen Klaasje deelnam aan 'K3 zoekt K3'. Het koppel had een tijdje een langeafstandsrelatie. Eerst omdat Max in Engeland studeerde en vervolgens omdat Klaasje nog even in België woonde. Intussen wonen Klaasje en Max samen in Rotterdam.