Kijkers van 'Chateau Meiland' verbijsterd: "Ze hebben gewoon geen respect"
COS
Kijkers van 'Chateau Meiland' verbijsterd: "Ze hebben gewoon geen respect"
Foto: GoPlay

De familie Meilland is weer elke maandag te zien in 'Chateau Meiland' op SBS 6. In het achtste seizoen wordt er volop verbouwd aan pension Code Rosé.

Maandag gingen de verbouwingen aan het pension verder in 'Chateau Meiland'. Er moet immers nog heel wat gebeuren voor de opening in mei. Al hadden de Meilandjes de werkzaamheden wel even mogen stilleggen volgend de kijkers.

Terwijl de Meilandjes aan het werken zijn, is er een begrafenis bezig. Ze doen het raam wel dicht, maar blijven kabaal maken. Zo roept Maxime Meiland het hele pension bijeen wanneer ze met een hamer op haar vinger slaat. 

"Best aso, gewoon door hameren en -bikken terwijl er een begrafenis aan de gang is... stop je toch even...", zegt een misnoegde kijker op Twitter. "Ze hebben gewoon geen respect", klinkt het nog.

"Maxime en Erica, wat zijn jullie toch een stelletje onbeschofte types, Maxime janken over een zeer vingertje en even op tv een begrafenis belachelijk maken." En: "Maxime onuitstaanbaar, gewoon doorgaan tijdens een begrafenis. Schaamteloos volk."

https://twitter.com/braaksma_petra/status/1650576560120815617

Meer nieuws

Meer nieuws

.