Keuze gemaakt: “Offert Monique op voor André Hazes”
PMN
Keuze gemaakt: “Offert Monique op voor André Hazes”
Foto: Instagram @andréhazes

André Hazes lijkt weer op het juiste pad te zijn. Hij overwon zijn drugs - en drankverslaving. Er is ook iets opgevallen bij zijn vriendin Monique Westenberg.

André Hazes lijkt weer op het juiste pad te zijn. Hij heeft zijn drugs- en drankverslaving overwonnen, wat een positieve ontwikkeling is voor de zanger.

Maar er is nog iets anders opgevallen bij zijn vriendin Monique Westenberg. Journaliste Tina Nijkamp deelt haar gedachten hierover in haar column in 'De Telegraaf'.

In de woorden van Tina: "Het gaat bij André Hazes altijd over zichzelf. Me, myself and I."
(Lees verder onder de foto)

"Hij raakt niet uitgepraat over zijn eigen psyche; in ieder interview doet hij weer alsof hij bij de psychiater op de divan ligt."

"Lag hij daar maar een keer, want het is voor de hele buitenwereld duidelijk dat zijn narcisme alleen maar toeneemt. Wie roept dit een halt toe?"

Tina keek naar de seizoensopener van de soapserie van de zanger. Volgens haar is deze Hazes-soap een enorme herhaling van zetten.

Het begint haar op te vallen dat er inmiddels een bingokaart van gemaakt kan worden. ‘Dit heb ik niet handig aangepakt’, ‘echt zo blij mee’, ‘doodnerveus’ en ‘Monique is mijn grote liefde’: ze hoort het allemaal herhaaldelijk keren voorbijkomen.
(Lees verder onder de foto)

"Ik had net als bij de vorige docuserie eigenlijk vooral met André, maar ook met zijn omgeving te doen", schrijft Tina.

"De mensen die het dichtst bij hem staan richten namelijk hun complete leven in rond André."

"Neef Djarno en vriendin Monique voorop. Alles moet wijken, als André het maar goed heeft."

"Heel dienend. Stelt André eigenlijk ooit weleens een vraag aan hen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.