Katja Schuurman laat op cynische wijze van zich horen na massale kritiek
COS
Katja Schuurman laat op cynische wijze van zich horen na massale kritiek
Foto: Play4

Katja Schuurman lag onlangs onder vuur op sociale media omwille van een fotoshoot. Die deed ze voor het schoenenmerk Van Bommel.

Katja Schuurman en Floris van Bommel trokken voor de schoenencampagne naar Zanzibar. Daar werden ze gefotografeerd naast kindjes zonder schoenen aan. "Dit is op zijn zachts gezegd wel gênant te noemen. Wat een sneue misser is dit", reageerde iemand. En: "Wat een marketingblunder dit... Schaamteloos."

Katja reageerde al op Instagram al op de ophef en deed dat dinsdag bij 'Jinek' nogmaals. "Ik begrijp dat er ophef is, omdat er tegenwoordig over heel veel snel ophef is. Je doet het snel niet goed", zegt Katja, die benadrukt dat ze geen verkeerde intenties had met de foto. Volgens Katja is het allemaal opgeblazen door de media. 

Of ze geleerd heeft uit de kritiek? "Ik zou ze zeker sandalen aantrekken volgende keer. Het is niet dat ik het niet serieus neem, hé. Mea culpa voor iedereen die zich enorm gekwetst heeft gevoeld door deze foto, het was niet de bedoeling", aldus een cynische Katja Schuurman bij 'Jinek'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.