📷 Josje Huisman betovert iedereen met wondermooie zwangerschapsfoto's: Leon Tanate heeft prachtige woorden voor zijn vriendin
COS
📷 Josje Huisman betovert iedereen met wondermooie zwangerschapsfoto's: Leon Tanate heeft prachtige woorden voor zijn vriendin
Foto: Instagram @josjecoos

Josje Huisman woonde lange tijd in Antwerpen. Vijf jaar na haar vertrek bij K3 besloot de Nederlandse terug te keren naar haar roots.

Josje Huisman zal zich haar beslissing om weer naar Nederland te verhuizen niet beklagen. In het voorjaar van 2022 liep ze in Zwolle immers haar huidige partner Leon Tanate tegen het lijf.

Het ex-K3'tje stelde haar vriend in december officieel voor aan haar volgers. Op Moederdag hadden Leon en Josje wel heel mooi nieuws te delen. "Er is een kindje op komst", klonk het verheugd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Josje Huisman (@josjecoos)

Josje, die met haar ex Clé zoontje Kamari heeft, verklapt een maand later dat ze opnieuw een zoontje zal krijgen. "We zitten (letterlijk) op een blauwe wolk", vertelde Josje haar volgers.

Deze week deelt Leon wondermooie foto's van zijn zwangere vriendin. "Zo zie ik jou het liefst. Stralend, dansend, vol liefde, humor, zorgzaam, uniek, trots, mama, vrouw; dit is waarom ik van jou hou", schrijft hij erbij.

"Wauw, dit is prachtig!", klinkt het in de reacties. "Wat een mooie, liefdevolle en ontroerende foto's en wat een liefdesverklaring!", lezen we nog. "Ja hè, die caption", reageert een ontroerde Josje. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.