Jongste zoon Frans en Mariska Bauer heeft niet mis te verstane boodschap: "Alsjeblieft niet"
COS
Jongste zoon Frans en Mariska Bauer heeft niet mis te verstane boodschap: "Alsjeblieft niet"
Foto: Instagram @fransbauer

Deze week waren Frans Bauer en zijn gezin weer even op televisie te zien. Art Rooijakkers ging voor 'Rooijakkers over de Vloer' langs bij de Bauers.

De passage van Frans Bauer en zijn gezin in 'Rooijakkers over de Vloer' ging niet onopgemerkt voorbij. Ze lokten maar liefst 930.000 kijkers, een van de beste bekeken afleveringen van programma.

Het doet vermoeden dat mensen klaar zijn voor een vervolg van 'De Bauers'. Dat was twintig jaar geleden een realitysoap over Frans en zijn gezin. Ook AD-opiniemaakster Angela de Jong ziet dat wel zitten.

"Het is zo'n hartverwarmend gezin. Frans en Mariska zijn er, ondanks de enorme aandacht waaraan ze al dertig jaar blootstaan, in geslaagd om hun zoons op te voeden tot ontzettend leuke (bijna-)volwassenen, met allemaal een eigen karakter", citeert Mediacourant de columniste.

Alleen blijkt de jongste van de bende, Lucas, niet te staan springen voor een vervolg van 'De Bauers'. "Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet weer gevolgd te worden, hoor", zei hij. "Ik geef hem groot gelijk. Maar toch is het jammer", aldus Angela de Jong.

Meer nieuws

Meer nieuws

.