Jada Borsato wil wat kwijt aan haar broer Luca Borsato na groot nieuws
COS
Jada Borsato wil wat kwijt aan haar broer Luca Borsato na groot nieuws
Foto: Instagram @luca_borsato

Luca Borsato treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader Marco Borsato. Binnenkort brengt Luca zijn eerste nummer uit.

In tegenstelling tot zijn vader Marco Borsato zal Luca Borsato niet in het Nederlands maar in het Engels zingen. Dat horen we in een eerste teaser van Luca's debuutsingle 'Private Party'.

"I don't need nobody here. You can't stay, I'm sorry. I know that I know that I need no one", klinkt het. Het nummer lijkt alvast te verwijzen dat Luca zijn muziek uitbrengt als onafhankelijke artiest, zonder label of manager.

'Private Party' zal gelanceerd worden op 15 juli. Dat maakte Luca zelf bekend op Instagram. Hij deelde ook meteen de coverfoto van het nummer. "Ik apprecieer jullie allemaal en kijk ernaar uit om jullie op dit avontuur mee te nemen", schrijft Luca er nog bij.

"Ik kan niet wachten", klinkt het bij Luca's volgers. "Eindelijk! Tijd om te vlammen, maat!", lezen we nog. Op de steun van zus Jada Borsato kan Luca ook rekenen. "WHOOHOEEEE ALMOST!", reageert ze enthousiast. Ook moeder Leontine Ruiters staat volledig achter haar oudste zoon.

https://www.instagram.com/reel/Cfl_3qOLPCH/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CfrJnF8NsRb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.