Jada Borsato spreekt duidelijke mening uit over nieuwe vriend van moeder Leontine Ruiters
COS

In 2020 gingen Leontine Ruiters en Marco Borsato na meer dan twintig jaar uit elkaar. Zo'n jaar later groeiden ze terug dichter naar elkaar toe.

Een officiële breuk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters kwam er kort na de aangifte van grensoverschrijdend gedrag tegen Marco. Intussen is Leontine weer gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend John Huiberts.

Luca Borsato vertelde eerder al dat de kinderen Leontines nieuwe liefde John wel mogen. Dat bevestigt Jada in Weekend. "Ja, absoluut. Heel erg. Het is een ontzettend lieve man. Ik gun het ze allebei van harte. Ze verdienen elkaar."

Jada wil niets liever dan haar beide ouders weer gelukkig te zien na de breuk. "Of het nu met elkaar of zonder elkaar is, dat maakt niet uit", zegt ze. "Hen pijn en verdriet zien hebben is misschien wel het allernaarste wat er is."

"Ze hebben jou je hele leven verzorgd en hun best gedaan om jou gelukkig te maken, dus als je het iemand gunt om gelukkig te zijn, zijn het wel je ouders. En om mijn moeder weer gelukkig te zien, maakt me echt hartstikke blij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.