Jada Borsato over ouders Leontine Ruiters en Marco Borsato: "Werd zoveel dat ze niet meer mee konden"

door: COS
De familie Borsato
Afbeelding bron: Instagram @leontineborsato

Jada Borsato was lang vooral bekend als de dochter van Leontine Ruiters en Marco Borsato. Nu timmert ze aan een eigen weg in de showbizz.

Marco Borsato beleefde zijn grote doorbraak in 1994 toen hij overstapte op Nederlandstalige muziek. De zanger was dus al enkele jaren bekend toen Jada Borsato in 2002 geboren werd.

Dat de Borsato's een bekend gezin was, liet zich merken in de aandacht die het gezin kreeg. "Ik had er niet echt moeite mee. Het gebeurde gewoon heel veel. Het was al vanaf het moment dat ik geboren was, dus ik weet niet beter en ben het gewend", vertelt Jada bij Teenmag.

"Het was wel soms moeilijk als we bijvoorbeeld op vakantie waren of naar een waterpretpark gingen. Op een gegeven moment werd het zoveel dat m'n vader gewoon niet meer mee kon. En m'n moeder uiteindelijk ook niet meer", vertelt Jada.

"Dan gingen we bijvoorbeeld met vrienden en hun gezin mee, omdat wij dat ook gewoon wilden, maar dan konden onze ouders niet mee. Dat was natuurlijk heel jammer", besluit Jada Borsato.