Jada Borsato moet afscheid nemen: "Ik ga het echt ontzettend missen"
COS

Jada Borsato maakte eind vorig jaar haar middelbare school af. Dat was de voorwaarde die haar ouders stelden voor ze echt voluit voor haar zang- en acteercarrière mocht gaan.

Jada Borsato is druk bezig met haar muziek. Ze hoopt aan het einde van het jaar al genoeg klaar te hebben om uit te brengen. Daarnaast had Jada in 2021 haar eerste tv-rol beet. Ze speelde Abby Rose van der Vorst in de RTL4-soap 'Goede tijden, slechte tijden'.

De rol van Abby is nu uitgespeeld. Op Instagram neemt Jada afscheid van de rol. "Nou jongens, dat was 'm dan. De laatste scène van Abby. Heel gek. Ik ga het ook wel echt heel erg missen. Ik heb zoveel lieve, leuke mensen hier ontmoet", vertelt Jada.

"Ik ga de leuke momentjes missen, die tijdens het filmen natuurlijk gebeurden, maar ook achter de schermen of in de wandelgangen, de korte gesprekjes, de leuke grapjes", vervolgt Jada.

"Ik ga het echt ontzettend missen hier en natuurlijk vooral, zoals ik al zei, de lieve mensen die ik heb leren kennen en de leuke werksfeer hier. Ondanks dat ik het heel erg ga missen hier, heb ik ook heel veel zin in de toekomst. Dank jullie wel voor alles en doeg!", aldus Jada Borsato.

Meer nieuws

Meer nieuws

.