Insider trekt grote ogen door ontdekking over Maxime Meiland: "Dat vond ik heel opvallend"
COS
Insider trekt grote ogen door ontdekking over Maxime Meiland: "Dat vond ik heel opvallend"
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland treedt in de voetsporen van haar vader Martien Meiland en moeder Erica Meiland. Ze liet namelijk ook een biografie schrijven door Jan Dijkgraaf.

In haar biografie 'Maxime - Misbruikt, Ontspoord En Nu... Gelukkig' heeft Maxime Meiland het onder meer over de risico's die ze neemt met geld. Zo kocht ze recent nog een riante villa van een slordige 2,3 miljoen euro.

Volgens biograaf Jan Dijkgraaf is Maxime veel verstandige dan mensen denken. "Als ik dan weer thuiskwam na een sessie met haar, zei ik tegen mijn vrouw: 'Elke keer stijgt ze verder in mijn achting, zo volwassen en verstandig als ze is.'", zegt Jan in Weekend.

"Iedereen denkt dat ze en halve Martien is, met dat gillen en 'geld interesseert me niet, als ik maar kan pinnen', maar zij is daarin veel meer Erica. Veel zakelijker en nuchterder. Dat vond ik heel opvallend."

Zo koopt Maxime de kinderkleding van de meisjes 'gewoon' bij de Zeeman. "Daar kijken mensen in Noordwijk die in een huis van twee miljoen wonen waarschijnlijk op neer. Ook gaat ze niet elke week uit eten en ze gaan weinig op vakantie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.