Huwelijksplannen André Hazes en Monique nu al van de baan? "Doet het weer met een ander"
COS

Zijn André Hazes en Monique Westenberg een koppel of niet? Het is een vraag die we ons de afgelopen jaren meermaals stelden.

Voor de laatste updates rond André Hazes en Monique Westenberg moeten we natuurlijk bij Yvonne Coldeweijer zijn. Die is er deze week van overtuigd dat André het momenteel met een Nederlandse latina doet. Volgens een spion is het serieus en wil hij niet langer samenzijn met Monique.

"Hij wil graag een nieuwe liefde in zijn leven. Een nieuwe start. Monique is te oud en hij voelt zich niet meer aangetrokken tot haar. Hij vertelt tevens aan de latina dat Monique hem manipuleert met hun zoon, met het doel om schuldgevoel bij hem op te wekken en samen te blijven. En dat werkt."

Monique zou dan weer oprecht denken dat ze nog een 'soort van' samen is met André. "Dat komt omdat hij haar probeert te pleasen. Maar stiekem doet hij het dus weer met een ander", aldus Yvonne, die wel twijfelt aan Andrés oprechte gevoelens voor de mysterieuze dame.

Volgens de vrouw zou André met Monique afgesproken hebben om het komende halfjaar te kijken hoe het loopt. "Monique is in de veronderstelling dat André en zij gaan trouwen als het over een halfjaar nog goed voelt. Dat was ook haar voorwaarde om weer samen te komen en daar heeft hij mee ingestemd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.